Ahşap Jaluzi

alt

Ahşap Jaluzi

Ataşehir ahşap perde, ahşap jaluzi perde son dönemlerde en çok revaşta olan perde gruplarımızdan biridir. Ahşap jaluzi perdede manüel kantrol edilebilmesinin yanında motor uygulamasıda yapılabilir. İsteğe göre uzaktan kumandalı veya butonlu imal edilebilir. Motorlu ahşap perde, kumandalı ahşap perde.

Ahşap kullanıldığın her yerde farklı bir güzellik bırakan sıcak, doğal ve klasik bir malzemedir. Ahşap Jaluzi her mekana zenginlik katar. Kullanımı pratiktir. 

Aynı zamanda hem tül, hem de güneşlik görevini görür. Ahşap Jaluzi iş yerleri için olduğu kadar evler için de pratik bir çözüm olma özelliğini kazanmıştır.

Mekanizmaları ve geniş renk yelpazesi ile çağdaş mekanlara güzellik katar. İstediğiniz gibi ayarlayabilmeniz güneş ışığından korunmakla birlikte ışıktan yararlanabilme imkânını da sunmaktadır.

Ahşap Jaluziler de aynı Alüminyum Jaluzi de olduğu gibi perdenin sabitlenmesi mümkündür. 


Perde sistemleri konusunda kalite yönetimi ışığında sürekli iyileştirme faaliyetlerini günlük yaşamın bir parçası haline getirerek müşteri beklentilerini tam olarak karşılamak,  sektörün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet göstermekteyiz.